Janita Voudinmäki

myynti- ja asuntosihteeri

044 741 8507

Janita Voudinmäki on asiakaspalvelumme iloinen ja pirskahteleva ykkösnyrkki. Hänen laaja-alainen kokemuksensa erilaisista asiakaspalvelutehtävistä on opettanut hänet kohtaamaan jokaisen ihmisen tarpeineen yksilöllisesti. Janitan asiakaskeskeinen työskentelytapa takaa sen, että jokaisen asiakkaan – olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa – tarpeet ja toiveet tulevat huomioiduksi.

Jos Janitalta kysyy osa-aluetta, josta hän innostuu eniten, tulee vastaus yhtään miettimättä: vuokraukseen liittyvät asiat. Hänelle onkin erittäin tärkeää, että hän kykenee auttamaan ihmisiä löytämään oman kodin tunteen asumismuodosta riippumatta. Janitalle on myös tärkeää, että hänelle on tarjolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia ylittää itsensä säännöllisesti. Työhönsä hän suhtautuu vakavasti, kuitenkin iloisella asenteella sekä pilke silmäkulmassa.

Kysyitkö kuka meistä laulaisi vähän? Saat varmasti saman vastauksen meiltä kaikilta. Asiassa ei liene epäselvyyttä, kun riveissämme on taitava muusikko, jonka työhakemuskin tuli kitaran säestyksellä laulettuna. Janitan vapaa-aika kuluukin musiikin ja ystävien parissa.

© 2024 Art Kiinteistöt - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »