Meillä hymy, reilu tekeminen ja kovat tulokset kuuluvat samaan yhtälöön

Toimintamme kulmakiviä ovat asioiden hoitaminen ammattimaisesti, kovalla asenteella, nykyaikaisilla työkaluilla ja ennen kaikkea asiakkaan etu edellä. Tiedämme, että emme ole ensimmäisiä, jotka tätä lupaavat. Ero tulee siinä, että me emme ainoastaan lupaa. Me myös teemme.

Tavoittelemiamme asioita ei saavuteta väkisin vääntämällä. Tulokset syntyvät, kun ihmiset syttyvät yhteisestä päämäärästä. Tiimissämme lyödään hymyssä suin kroppaa likoon niin omien tavoitteiden kuin yhteisten päämäärien puolesta. Tiimimme tulokset ja asiakastyytyväisyys kertovat saman asian.

Innostuksen ja vahvan eteenpäin suuntautumisen vastapainoksi tiimistämme löytyy kymmenien vuosien kokemus vuokravälityksestä, asuntosijoittamisesta, vuokranantajana toimimisesta, kiinteistökehityksestä sekä eri alojen palveluliiketoiminnasta.

Nämä asiat ovat meille tärkeitä ja siksi ne näkyvät kaikessa toiminnassamme

Ihmiset

Liiketoimintamme perustuu erilaisten asuntoihin liittyvien palvelujen toteuttamiseen. Todellisuudessa kyse on ihmisten välisestä kanssakäymisestä, jonka keskiössä on ihmisten välinen aito arvostus, rehellisyys ja luottamus. Näistä olemme ylpeitä omassa toiminnassamme ja vastaavasti vaadimme myös asiakkailtamme.

Työntekijöiltämme vaadimme paljon. Huolehdimme kuitenkin siitä, että annamme työntekijöillemme aina enemmän kuin vaadimme. Tarjoamme työntekijöillemme täysin ainutlaatuisen, jatkuvasti oppivan ja kehittyvän, viihtyisän, elämyksellisen ja nykyaikaisen ympäristön. Työntekijät viihtyvät tiimissämme, jossa kunkin vahvuuksia ja persoonaa kunnioitetaan, mutta myös yhteiset päämäärät ovat selkeitä ja yhteisesti allekirjoitettuja. Meillä haasteet ja hauskuus ovat optimaalisessa suhteessa.

Läpinäkyvyys

Läpinäkyvyys liittyy mielestämme vahvasti luottamukseen. On vaikea luottaa asioihin, joihin ei oikein pääse kiinni. Me emme allekirjoita ”sumuverhoa”, vaan pidämme sitä kaikkien osapuolien väheksymisenä. Mielestämme hommia on turha tehdä, jos niitä ei voi hoitaa läpinäkyvästi niin sisäisesti kuin asiakkaidenkin kanssa. Kaikilla osapuolilla on vähemmän stressiä ja hyvä olla, kun tiedetään, missä mennään ja voidaan luottaa siihen, että asiat tulevat hoidetuksi.

Rehellisyys ja selkeät kriteerit toiminnalle

Monen ihmisen suurin varallisuuserä on kiinni asunnossa. Lisäksi kyse on usein ihmiselle tärkeimmästä paikasta eli omasta kodista. Näistä syistä ei ole mikään yllätys, että asunnot herättävät usein tunteita. Tällaisessa tilanteesta ammattilaiselta vaaditaan aukotonta rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Tämä näkyy asiallisena, aktiivisena, läpinäkyvänä ja kunkin asiakkaan arvoja kunnioittavana tekemisenä, mutta toisinaan myös kivuliaana inhorealismina – joskus omaan asuntoon kohdistuvat odotukset voivat olla vääristyneitä ja vastuullisen ammattilaisen tehtävänä on tuoda myös nämä asiat esiin.

Me haluamme onnistua ja myös tiedämme, koska olemme onnistuneet. Meille on mielekästä, että asetamme tekemistämme koskevat kriteerit korkealle ja pääsemme työskentelemään aktiivisesti saavuttaaksemme asettamamme kriteerit.

Olimme parhaita tänään, huomenna olemme vielä vahvempia

Se mikä toimi tänään, ei takaa huomisen onnistumista. Muutos ei ole itseisarvo, mutta muutoksen ymmärtäminen ja siihen mukautuminen ovat nykyään välttämättömyyksiä. Me katsomme luottavaisin mielin ja avarakatseisesti tulevaisuuteen. Olemme valmiita ja halukkaita oppimaan jatkuvasti lisää ja kehittymään niin yksilöinä kuin yrityksenäkin.

Anna tekojemme puhua puolestamme

Ota yhteyttä

Tietosuojaselosteemme

© 2024 Art Kiinteistöt - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »