Mika Hietaniemi on porukkamme lempeä ja sosiaalinen jättiläinen. Hänellä on verkostoissaan huikea määrä ihmisiä, jotka hän on vakuuttanut energisellä tekemisellään ja omalla persoonallaan. Nopeiden käänteiden ja vauhdikkaan menon takana asuu ymmärtävä ja ihmisläheinen ammattilainen.

Mika on erittäin toimelias ja aikaansaava. Hänestä voi monessa tilanteessa todeta, että muiden vasta suunnitellessa, on Mika jo hoitanut homman. Työyhteisömme ja asiakkaat nauttivat Mikan kanssa toimimisesta – iloinen ja ulospäin suuntautunut, seurallinen, mahdollisuuksien kautta ajatteleva ja luotettava huippuammattilainen kylvää ympärilleen hyvää mieltä ja kaupallisia onnistumisia.

Vapaa-aikansa Mika viettää perheensä kanssa ja ulkona liikkuen. Tässä yhteydessä ei voi jättää mainitsematta, että Mika on porukastamme se, joka vannoo vahvasti sähköavusteisen maastopyörän nimeen muiden liputtaessa ”perinteisen mankeloinnin” puolesta. Erittäin yhtenäisessä porukassamme on kuin onkin pientä leiriytymistä, jonka ympärillä on käyty monet vauhdikkaat keskustelut.

© 2023 Art Kiinteistöt - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »