Maiju Ahonen hoitaa kiinteistönvälitystä yli kymmenen vuoden kokemuksen ja satojen onnistuneiden kodinvaihtojen pohjalta. Keski-Suomi on tullut hänelle tutuksi ja Maiju onkin kotonaan niin keskustan vilinässä sijaitsevien asuntojen kuin sen pienimmän tien päässä sijaitsevan punaisen tuvan kanssa.

Pitkästä kokemuksesta huolimatta Maiju haastaa omaa tekemistään ja alan perinteisiä toimintatapoja aktiivisesti. Hän on aina valmis kokeilemaan uutta ja tekemään sitä kautta työstään, asiakaskokemuksista ja -tuloksista sekä alastamme entistä paremman ja reilumman.

Maiju perehtyy kohteisiin erittäin huolellisesti. Hän tietää, että kaikki kodit kätkevät sisäänsä sen jonkun tärkeän asian, jolla on merkitystä juuri sinun kotisi ostajalle. Maiju löytää asiat, joiden kautta kotisi puhuttelee potentiaalisia ostajia, hinnoittelee kotisi oikein, hoitaa myynnin ja markkinoinnin aktiivisesti sekä loistaa neuvottelutaidoillaan. Tällaisessa tilanteessa asiakkaan on hyvä olla ja niin pitääkin olla, koska asiakkaat ovat aina lähellä Maijun sydäntä. Hänelle avoimuus sekä auttamisen ilo ovat työkaluista tärkeimpiä, unohtamatta ammattitaitoa ja ajantasaista tietoa alan uusimmista käänteistä.

Vapaa-aikansa Maiju viettää perheen parissa sekä aktiivisesti liikkuen. Perheeseen kuuluu ihmisjäsenten lisäksi kolme saksanseisojaa, joiden kanssa aamut aloitetaan aikaisin luonnossa lenkkeillen.

© 2023 Art Kiinteistöt - Jyväskylä
webDesign: Mekanismi »